TOPPEN

Vecka 1:
Träning
#21daysofme

Play Video

Kate börjar med vår 21- dagars utmaning.

Vi har bestämt oss för att göra en 21- dagars utmaning - det är du!- och vi kallar det #21DaysOfMe. Gör dig redo för gratis träningstips, recept och mycket mer... allt är garanterat för att få dig att bli ditt bästa jag under 2018!

Träning som vi älskar med Kate Dunlop

Lazy Push-up Toe Tap
Gå ner i plankposition och sedan en nedåtriktad hund, samtidigt rör du dina tår med din motsatta hand. Flytta tillbaka upp genom en push-up, upprepa på motsatt sida.

Squat på ett ben med Hamstring Curl
Lägg all vikt på hälen, och gå ner i squatposition. Tryck upp för att stå rakt och för din häl mot din rumpa. Sträck ut ditt ben och repetera.

Break Dancers
Stå som ett bord, rotera din kropp öppet och mot himlen, ta ditt motsatta knä till din armbåge. Rör dig tillbaks till mitten och repetera på motsatt sida.

Sidoplanka med Toe Taps
Rör ditt undre ben framåt samtidigt som du rör din övre arm mot himlen. Spänn magen samtidigt som du lyfter ditt ben för att möta din hand i mitten.

Grand Pilé Jumping Jacks
För dina ben bredare än dina höfter med hälarna inåt. Gå ner i en squatposition och explodera uppåt samtidigt som du för dina armar över huvudet.

Vakna och träna med Kate Dunlop

Brygga med Benextension
Ligg på rygg och lyft dina höfter och sträck ut ditt ben från marken samtidigt som du böjer knät och drar in det mot dina höfter.

Planka med Armlyft
Börja i plankposition. Håll dina höfter still och sträck fram högerarmen framför dig. Ta tillbaka den och repetera på vänstern.

Sido Table Top Crunches
Gå ner på knä och luta dig över på ena sidan och lägg handen på golvet. Sträck ut det motsatta benet och sträck ut armen över ditt huvud. Sträck, stretcha och lyft och böj ditt knä till din armbåge.

Studsande Trippelhopp
För dina ben bredare än dina höfter med hälarna inåt. Gå ner i squatposition, studsa neråt tre gånger, sen tryck och explodera uppåt.

Stretcha som en Yogi med Whitney Kirk

1. Virasana
Placera ett yogablock mellan dina fötter. Sitt upp rakt, med knäna tillsammans och hälarna på utsidan av yogablocket och långsamt sänk dina sätesmuskler ner mot blocket.

2. Janu Sirsasana
I en sittandes position med ditt vänstra ben sträckt rakt fram, placerar du din högra fot högt upp vid inre vänsterlår. Sträck upp dina armar, vrid ditt bröst lite till vänster och sträck dig mot vänsterfoten.

3. Utthan Pristhasana
Börja i en löpares startposition, med vänster ben fram. Högerbenet ska vara rakt och låret ska vara engagerat med sänkta höfter, och med högerfoten på tårna.

4. Upavistha Konasana
Börja i Dandasana, luta sedan framåt och öppna upp dina ben, sträck dig ut mot hälarna och sträck på dem. Du kan antingen sitta upp, händerna bakom dig, eller sitta på ett yogablock om det är svårt att sitta upp rakt.

5. (Ardha) Hanumanasana
Börja lågt i en löpares startposition med vänsterbenet fram. Ta dina höfter bakåt för att göra vänsterbenet längre och ner högerhöften och högerknä, för sedan armarna rakt ner på båda sidor.

Din 21- dagars: #21daysofme Fotoutmaning

Ladda ner vår fotoutmaning och gå med oss i #21daysofme resan!


Gå med i vår fotoutmaning för att vinna ett hälsopaket varje vecka värt 3000 k + ett stort pris; NYA LEGGINGS varje månad ett helt ÅR!

1. Gå med i vår dagliga fotoutmaning
2. Använd #21DaysOfMe
3. Vår veckovisa vinnare kommer att tillkännages på måndagar (15: e, 22: a & 29: e).

Bästa träningen för magmusklerna, vid ditt skrivbord.

Bästa yogaposerna för plattare mage

Kate Hudsons brasilianska rumpträning i 5 olika steg

En ny outfit för en ny du

Redo för att göra en ändring?

Dela din framgång!

Loading...
Få VIP-behandling!
Gå aldrig misste om våra populära träningskläder och få info om nyheter, existerande kollektioner och exklusiva erbjudanden via email!