You are visiting Fabletics with an unsupported browser. Unsupported browsers can put your security at risk.
Please upgrade to a modern browser to shop at Fabletics.

Hjälp oss att göra shoppingen ännu bättre för ditt hemland. Fortsätt till FABLETICS.COM

TOPPEN

Löpning

Klara, färdiga, gå!

Löpning - Klara, färdiga, gå!
Explore

Löparkläder

Om du tränar för ett maraton eller om du bara vill bli lite aktiv, våra träningskläder och accessoarer kommer att ge dig allt det stöd och bekvämlighet som du behöver för att göra ditt absolut bästa. Så, börja klockan och rör på dig i trendiga träningskläder!

Förmånerna av Fabletics löparkläder

Skavfria

Våra löparkläder är helt skavfria, så du kan springa hur långt du vill utan att få skav.

Stretch

Från snabba sprints till knäböj, i detta stretchiga material kan du göra allt.

Fuktavvisande teknik

Vi lever genom citatet, "kvinnor svettas inte, de glittrar". Med våra fuktavvisande tekniker kommer din löptur att bli svettfri.

Solskydd

Håll dig skyddad mot solen med vår UPF 50+ teknologi.

Kvinna löper i svarta leggings och en kompressionstopp.

Leggings för löpning

Att nå mållinjen har aldrig varit lättare i våra prestationsleggings. Utöver den skavfria, all- way stretchen och fuktavvisande designen så har de också gömda fickor för dig att förvara dina ägodelar säkert.

Svarta leggings med en gömd ficka.

Löpartröjor & Linnen

Fullända din outfit med en topp med fuktavvisande teknik som låter dig andas med mesh paneler och trendiga cut-outs.

En långärmad topp i lila

Sporttoppar

Håll dina tjejer på plats med vårt utbud av sporttoppar med hög support. Vi har konstruerat dem från ett lättrörligt kompressionsmaterial för att ge dig all den komfort och täckning du behöver.

En svart sporttopp med hög support

Löparjackor & Västar

Håll dig cool i våra fuktlåsande, zip-on-and-go jackor. Praktiska fickor och head-turning prints blandar mode och funktion.

En svart jacka med hög prestation.

Accessoarer för löpning

Håll dig på framkant med våra praktiska men trendiga accessoarer, inkluderande en gympapåse, en vändbar nackvärmare och hoodie, och massor med vattenflaskor. Vi har allt för dig!

Ett rosa Fabletics hårband
Tips

Våra proffs kommer att ge dig alla tips du behöver för att springa 5 km snabbare än någonsin. Dags att komma igång!

FÖRE & EFTER STRETCHING

Nyckeln till en bra löptur är en bra uppvärmning. Om du vill ha en bra hållning så behöver du vara flexibel i dina muskler, leder och ligament, som bara kan uppnås genom stretching. Sätt på dig hörlurarna och kom igång med uppvärmningen!

Stå upp rakt, böj ditt högra knä och lyft din fot mot rumpan. Håll i 20 sekunder, sen byter du ben.

En kvinna stretchar i violetta leggings och en svart sporttopp. En kvinna stretchar i violetta leggings och en svart sporttopp.

Gå ner på ditt högra knä och placera din högra hand på ditt vänstra knä. Kolla över din vänstra skuldra. Håll i 20 sekunder, sen byter du ben.

En kvinna gör knäböj i violetta leggings och en svart sporttopp. En kvinna gör knäböj i violetta leggings och en svart sporttopp.

Gå ner på ditt högra knä igen, och stretcha ut ditt vänstra framför dig. Försök att ta tag i din vänstra fot med din vänstra hand. Håll i 20 sekunder, sen byter du ben.

En kvinna stretchar i träningskläder En kvinna stretchar i träningskläder

Återvänd till stående position, placera ditt vänstra ben bakom dig och böj fram ditt högra ben. Placera båda händerna på ditt högra knä och luta dig framåt. Håll i 20 sekunder, sen byter du ben.

En kvinna stretchar i löparkläder En kvinna stretchar i löparkläder

Gå ner på ditt högra knä igen, och stretcha ut ditt vänstra framför dig. Försök att ta tag i din vänstra fot med din vänstra hand. Håll i 20 sekunder, sen byter du ben.

En kvinna stretchar i löparkläder En kvinna stretchar i löparkläder

TIPS FÖR EN BRA HÅLLNING

Visste du att din löpteknik är helt beroende av din hållning? Ann-Kathrins tips på hur man löper rätt kommer att få dig att löpa mer elegant och effektivt.

Armarna svingar nära kroppen i en 90-graders vinkel, och benen går åt motsatt håll.
 • Huvudet upprätt
  Bålen lyfter fötterna från marken
 • Axlarna är räta
 • Höfterna är raka och jämna
 • Mitten av foten nuddar golvet (inte hälen eller tån)
  En kvinna löper i en rosa topp och capribyxor. En kvinna löper i en rosa topp och capribyxor.

  VAD DU ÄTER FÖRE & EFTER EN LÖPTUR

  Fyll på rätt innan eller efter din löptur med våra bästa snacks. Innan du går ut och springer så är kolhydrater din bästa vän. Ät en skiva grovt bröd med banan och kanel. Ont om tid? Du kan också göra en fruktsmoothie, med grekisk yoghurt och granola för en lite tjockare konsistens.

  Bananer
  Gröt med frukt och mandlar
  Två laxbitar med citron

  När du är klar med träningen, ät lite lax (hjälper att reducera inflammation och reglera insulinnivåer) med sötpotatis för att återställa din glykogen-nivå. Ett annat alternativ är att dricka lite mjölkchoklad som har de kolhydrater och protein du behöver för att dina muskler ska återhämta sig. Mumma!

  Vad du behöver veta

  Innan löpning blir en rutin så finns de några få saker att tänka på. För att nå dina mål, så måste du först hitta din "inre anledning" (med andra ord, varför du vill bli en löpare). En annan sak att tänka på är att framsteg inte alltid är en rak väg. Det är naturlig för dina resultat att variera, så ge inte upp! Lär dig att ge dig själv lite tid, vila och jämför dig inte med andra. Och det viktigaste är: att ha kul! Skapa en spellista som motiverar dig. Och kom ihåg, du är alltid ett steg närmre ditt mål!

  Shop
  Read
  Loading...
  Få VIP-behandling!
  Gå aldrig misste om våra populära träningskläder och få info om nyheter, existerande kollektioner och exklusiva erbjudanden via email!