You are visiting Fabletics with an unsupported browser. Unsupported browsers can put your security at risk.
Please upgrade to a modern browser to shop at Fabletics.

Hjälp oss att göra shoppingen ännu bättre för ditt hemland. Fortsätt till FABLETICS.COM

TOPPEN

Leggings

Leggings för studion till vardagen

Leggings
Explore

Tror du att du kan ta dina leggings gjorda för löpning till din pilateskurs? Tänk igen. När det kommer till träning, en storlek passar definitivt inte alla. Det spelar ingen roll om du är ute i solen eller kör spinning, du vill att dina leggings ska få folk att säga: wow!

seo_leggings

HUR MAN VÄLJER LEGGINGS FÖR KROPPSFORM OCH AKTIVITET PÅ BÄSTA SÄTT

MATERIAL & DETALJER Alla våra leggings är designade med fuktavvisande, skavfritt och stretch material. Dessutom är alla våra stilar testade för att inte vara genomskinliga, så du kan känna dig säker när du stretchar och rör på dig.

FORM/LÄNGD Om du är lång, atletisk, slank eller vad som, vi har det perfekt paret för dig! Bekämpa hettan i en kortare leggings eller kylan i en längre leggings. Inte så självsäker när det kommer till magen? Då har vi även leggings med hög midja! Stiltips: Om du har en timglasform, rekommenderar v att skaffa en capri leggings i en mörk eller neutral färg.

FÄRG/DESIGN
Lägg till lite färg i din rutin med härliga mönster och massa färg som gör dig både edgy och chic. Från mörka till ljusa nyanser, geometriska till blommiga prints så hjälper vi dig att göra din sportgarderob unik.
Stiltips: Om du är kurvig och älskar prints (vem gör inte det..?), välj antingen leggings med print eller en topp med print, inte både och.

Möt våra Power- material

PowerForm

Rör dig fritt på och av mattan i våra mjuka material som får dig att känna att du knappt har någonting på dig.

All-Way Stretch

PowerHold

Maximal kompression möter våra all-way stretch som skulpterar och stödjer dig genom och efter all träning.

Skulpterande

PowerLite

Gå igenom de tuffaste träningarna med detta lätta material som fuktavvisar och ger dig ett bättre luftflöde.

Quick Dry

shop

LEGGINGS FÖR TRÄNING

Om du lyfter vikter eller dansar i en danskurs så vill du att dina leggings ska vara bekväma. Du vill ha leggings som är fuktavvisande och med all- way stretch som håller dig torr och samtidigt ger dig stöd. En medium kompression och en högmidjad stil med ett bredd midjeband hjälper dig att hålla allt på plats.

seo_leggings
seo_leggings

YOGA LEGGINGS

När det kommer till yoga leggings, desto mysigare, desto bättre. Välj en leggings med lätt kompression med perfekt stretch och ett mjukt och non-slippery material. Håll inte tillbaks när det kommer till färg och prints, yoga leggings är menat att ta dig sömlöst från studion till vardagen.

LEGGINGS FÖR LÖPNING

Ut och springa? Inga problem! När det kommer till löpning, välj ett par lätta leggings med hög kompression och som är designade med ett andningsbart material som svarar på temperaturförändringar och är fuktavvisande. Glöm leggings med hög midja! Du vill ha ett midjeband som stannar på plats men inte trycker åt.

seo_leggings

Vill du ha mer?

Bli en VIP Gratis träningsvideos

… idag för att få tillgång till massor med träningsvideos.

seo_leggings

Så formar du dina ben

Arbetar du på att tona din rumpa och dina ben för att riktigt rocka dina leggings? Kolla in vår teaser träningsvideo på 10 sekunder: rumpa, lår, baksida lår, höfter och innerlår.
Vill du ha mer? Bli en VIP … idag för att få tillgång till massor med träningsvideos. Redan VIP? Gratis träningsvideos Klicka här för att upptäcka mer videos, gratis recept och otroliga erbjudanden!

Read
Loading...
Få VIP-behandling!
Gå aldrig misste om våra populära träningskläder och få info om nyheter, existerande kollektioner och exklusiva erbjudanden via email!