You are visiting Fabletics with an unsupported browser. Unsupported browsers can put your security at risk.
Please upgrade to a modern browser to shop at Fabletics.

Hjälp oss att göra shoppingen ännu bättre för ditt hemland. Fortsätt till FABLETICS.COM

TOPPEN
Några enkla riktlinjer kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina Fabletics produkter. Lär dig hur du får dem att se ut och vara som nya över tiden.

Produktteknologi

Våra signaturmaterial ger stretch för fullständig rörlighet och fuktavvisande teknik för att hålla dig torr. Varje vara är utformad för att smickra den kvinnliga formen samtidigt som den ger maximal komfort, med flat-lock sömmar för att förhindra skavning, midjeband som är höga för förtroende medan du stretchar, och längre toppar för en strömlinjeformad silhuett.

Fabletics använder avancerade material och teknologier designade för att ha ultrafunktionella men ändå fashionabla sportkläder. För att garantera din varas livslängd och integriteten hos våra material rekommenderar vi följande:

Generell Vårdguide

 • Maskintvätt: kallt och milt
 • Torktumla på låg värme
 • Blek inte
 • Stryk inte
 • Kemtvätta inte

Håll starka färger ihop

 • Tvätta starka färger separat innan du använder dem
 • Tvätta enligt vårdinstruktionerna
 • Håll varor med starka färger separerade från andra material när de är blöta
 • Tvätta bara lika färger ihop så att de stannar ljusa och sanna till sina färger

VIKTIGA TIPS ATT TÄNKA PÅ

 • UNDVIK ATT ANVÄNDA SKÖLJMEDEL De flesta sköljmedel innehåller silikon, vilket kan blockera de små porerna i materialet och minska dess fukthämmande förmåga.
 • ANVÄND INTE ÖVERDRIVET VARMA GRADER UNDER TVÄTTEN ELLER TORKNINGEN Det bästa vore att maskintvätta kallt och torktumla med låg värme.
 • TVÄTTA LIKA PRODUKTER TILLSAMMANS Undvik att tvätta dina Fabletics varor med grova tyger som jeans, bomull eller kläder som har hårdare detaljer (t.ex. dragkedjor, kardborreband).

Vanliga frågor

F: Jag råkade tvätta min Fabletics vara med sköljmedel! Är den förstörd?
S: Oroa dig inte, det är det inte. Men sköljmedel kan täppa till porerna i materialen, så det kan vara så att de inte fuktavvisar svett lika bra. Tvätta dina varor igen utan sköljmedel, och de ska återgå till sin normala fuktavvisande nivå eftersom sköljmedlet sköljs bort.
F: Hur kan jag tvätta min Fabletics väska?
S: Det är enkelt. Ta bort fläckarna med en trasa, tvål och vatten.
F: Hur tvättar jag min Fabletics matta?

S: Om din matta är lätt smutsig, använd en sprayflaska, fuktig svamp eller trasa för att applicera vatten och tvål på de smutsiga områdena. Torka mattan med rent vatten och gnid med en annan trasa eller handduk. Häng för att lufttorka.

Om din matta är mycket smutsig, lägg ner den i en lösning av varmt vatten och milt rengöringsmedel. Var försiktig, och använd endast en mycket liten mängd tvål eftersom alla rester kan göra att mattan blir halkig vid framtida användning. Handtvätta och skölj sedan i rent vatten. Krama ut överskottsvattnet och häng för att lufttorka.

F: Ska jag ta bort kuporna ur min sporttopp när jag tvättar den?
S: Ja. Att ta bort dina kupor från sporttoppen när du tvättar hjälper dem att bibehålla sin form. Handtvätta kuporna i kallt eller varmt vatten och lägg dem platta för att torka.
Storleksguide
Loading...
Få VIP-behandling!
Gå aldrig misste om våra populära träningskläder och få info om nyheter, existerande kollektioner och exklusiva erbjudanden via email!